De Klussenier Jeroen Broekmans
De Klussenier Jeroen Broekmans

Magnolialaan 14
2641 CM Pijnacker

Dien uw offerte-aanvraag in   

015 364 74 90
06 4208 8115
jeroenbroekmans@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 63942364

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een vakman voor bijvoorbeeld de renovatie van uw badkamer, keuken of zolder? Mijn naam is Jeroen Broekmans en ik woon met veel plezien in Pijnacker. U kunt bij mij terecht voor alle verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Klussen heeft altijd al mijn interesse gehad. Naast mijn werk als marinier was ik altijd aan het klussen. ’s Avonds of in de weekenden werd ik regelmatig ingeschakeld om een klusje of grotere verbouwing uit te voeren. Omdat je als werknemer in de bouw niet altijd meer kan vertrouwen op de zekerheid van loondienst, ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Zo kwam ik bij De Klussenier terecht.

Eén van mijn specialiteiten is de realisatie van een complete zolderverbouwing. Ik verzorg alle voorkomende werkzaamheden denk hierbij aan o.a. alle timmerwerkzaamheden en de plaatsing van dakramen. Een andere specialiteit is het duurzaam aanpassen en isoleren van uw woning, denk hierbij aan het plaatsen van isolatieglas. Maar voor eigenlijk alle klussen en verbouwingen rond uw woning kunt u bij mij terecht, ook voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet, timmerwerk, schilderwerk, elektra en het leggen van vloeren.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Kortom, heeft u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Pijnacker op www.klussenierjeroenbroekmans.nl.  

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...